About TIC

De toegevoegde waarde van TIC

TIC is een online marketing bureau waarbij een integere en rendabele samenwerking met onze klanten voorop staat. Snelle verkopers hebben we niet, trucjes om alleen op korte termijn resultaat te behalen gebruiken we niet. Wij geloven namelijk dat voor ieder bedrijf duurzame online groei veel meer oplevert. Vanaf het uitstippelen van je online marketing strategie tot het bouwen van je website en het verzorgen van online marketing, staan we daarom als partner naast je. Samen gaan we voor duurzame online groei. Om succesvol en prettig met onze klanten samen te werken, staan er een aantal pijlers in ons bedrijf centraal.

 

 

Waarden waar wij voor staan

Expertise

Omdat we de mogelijkheden van online marketing voor jouw bedrijf zo goed mogelijk willen benutten, is ons bedrijf opgedeeld in specialismen. Op die manier wordt elk onderdeel van je project door een specialist uitgevoerd. Dat zie je terug in de resultaten.

Lange termijn visie

Zoals gezegd, geloven wij dat duurzame online groei het meeste oplevert. Daarom hanteren we geen technieken om bijvoorbeeld Google op korte termijn om de tuin te leiden, maar zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online zichtbaar wordt én blijft.

Onderbouwd beslissingen nemen

We zien jouw investering in online marketing alsof het onze eigen investering is. Daarom onderbouwen we al onze adviezen met data, waardoor de kans op succes groter wordt.

Transparantie

Iedere maand sturen we je een rapportage voor het uitgevoerde werk en de behaalde resultaten. Ook kun je 24/7 via een duidelijk online dashboard de behaalde resultaten eenvoudig aflezen. Zo heb je altijd inzicht in wat we doen en wat het je oplevert.

Betrokkenheid

Zien we kansen voor je bedrijf waar we met online marketing slim op in kunnen inspelen, zodat we het rendement van de online inspanningen kunnen vergroten? Dan hoor je van ons en doen we vrijblijvend een voorstel om op de kansen in te spelen.

Eén aanspreekpunt

Als klant krijg je één contactpersoon die alle ins en outs van de online marketing voor jouw bedrijf kent. Dat werkt prettig en snel.

24/7 bereikbaar

Je kunt ons 24/7 contacten op de manier die jij prettig vindt: per chat, e-mail of telefoon. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Dan komen we bij je langs of ontvangen we je bij ons op kantoor.

Our team

We’d like to introduce ourselves!

Online Marketing consultant

Timo Brock

Als eigenaar van TIC Online Marketing is Timo tien jaar geleden gestart met het opzetten van diverse internet concepten. Inmiddels ligt de focus op online marketing en heeft Timo vele bedrijven online aan successen geholpen.
Draaiend logo TIC Online Marketing

SEO specialist

Paul Brock

Tijdens het succes van zijn webshop heeft hij de interesse voor SEO ontwikkeld. Paul blinkt uit in het creatief omspringen met SEO campagnes zodat ze rendabel zijn. Verzorgen van interne bedrijfsprocessen, onderzoeken en klantcontact zijn overige specialismen van hem. Veel van onze klanten zijn blij met zijn proactieve houding en het vermogen kritisch mee te denken.
Draaiend logo TIC Online Marketing

Webdeveloper & online marketeer

Rianne Schouwstra

Als webdeveloper kent ze het belang van een goede, technische SEO basis van een website voor de lange termijn. Daarnaast houdt ze ook van de uitdagingen die adverteren, social media en conversie optimalisatie met zich meebrengen. En nog meer van goede resultaten natuurlijk!
Draaiend logo TIC Online Marketing

Graphic designer

Daniël de Leeuw

Bij TIC vervult Daniël de rol van communicatie en multimedia designer. Hij houdt zich bezig met het ontwerpen en creëren van on- en offline uitingen van ons bedrijf en onze klanten. Daarnaast ontwikkelt hij zich op het gebied van webdevelopment en online marketing.
Daniel de Leeuw Draaiend logo TIC Online Marketing

SEO specialist & copywriter

Sjoerd Hansen

Vanuit een intensieve en prettige samenwerking tussen TIC Online Marketing en Result Internetmarketing creëert Sjoerd converterende webteksten voor onze klanten en zorgt hij ervoor dat de teksten in de zoekmachines vindbaar worden.
Draaiend logo TIC Online Marketing

4108

Nick van Creij

Draaiend logo TIC Online Marketing

Draaiend logo TIC Online Marketing